"Переселенці Донбасу": кількість переміщених осіб продовжує зростати

За місяць кількість переселенців з ОРДО зросла ще на 3 тисячі осіб

Станом на 21 жовтня 2019 року, за даними Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, враховано 1 413 649 переселенців з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Про це передає видання Depo. Донбас.

При цьому ще у вересні кількість тимчасово переміщених осіб з територій, захоплених за ініціативою Кремля, становило 1 410 615 осіб.

Варто відзначити, що до них же належать і українці, які раніше проживали на території АРК Крим, який також продовжує перебувати під окупаційною владою від Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв, що Рада у справах біженців в Данії оголошував набір партнерів з Донецької та Луганської областей в рамках нової програми, спрямованої на поліпшення умов життя переселенців.

"Мета проекту - поліпшення умов життя місцевого вразливого населення за рахунок збільшення їх доходів. Це може бути реалізовано шляхом співфінансування DRC і бізнес-сектору, розвитку виробничо-збутових ланцюгів у виробництві і реалізації сільгосппродукції", - йдеться в повідомленні.

Всі, хто хоче надати методичну допомогу в розробці проектів, можуть звернутися до провідному спеціалісту з економічного розвитку DRC - 093-073-53-73.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.